REB2B forhandler nu eviShine

eviShine – ideelt værktøj til solcelleanlægget

Alle som har investeret i et solcelleanlæg har stor interesse i, at anlægget fungerer og producerer el som forventet. Solcelleanlægget registrerer hvor meget el der produceres, men adgang til data er ofte besværlig. Inverteren kan vise el-produktionen på et lille display, men er ofte placeret svært tilgængeligt på et loft eller i et udhus. En datalogger til mange tusinde kroner kan vise tal på et display eller på en PC - men det kræver at man befinder sig lige der, hvor dataloggeren er placeret. Med evishine App har man altid de aktuelle tal lige ved hånden, uanset om man er hjemme, på arbejde eller ude. Alt der kræves er adgang til internet.

Uden at røre en finger

Med traditionelle løsninger skal man aktivt huske at holde øje med om anlægget producerer som forventet. Med eviShine kan du abonnere på hændelser fra dit anlæg, således der automatisk vises besked på din telefon, når anlægget ikke opfører sig som forventet. Det kan skyldes alt fra en opstået skyggepåvirkning pga. nedfaldne grene eller sne på solcellerne, til en teknisk fejl. I alle tilfælde er det en god idé at få udbedret problemet med det samme, så produktionen er optimal.

Del din glæde med andre

Vi er i en tid med stor prestige i at eje solceller og udvise grøn ansvarlighed – uanset om man er privat, erhverv eller en offentlig institution. Med eviShine app, en infoskærm i det offentlige rum, egen hjemmeside eller via facebook kan man stolt vise frem, hvor meget el der produceres lige nu, og dermed mængden af CO2 der spares. Med eviShine er det realiserbart. Det gælder både det mindre private anlæg eller den samlede mængde fra flere anlæg fordelt over hele landet.

Tal der er til at forstå

Tal kan vises på mange måder. Er begreber som kilowatt og kilowatt-timer tørt og svært, så kan eviShine bruges til at se besparelse i f.eks. kroner og øre, mængden af sparet CO2, antal sparepærer og vaskemaskiner der holdes i gang, eller et ansigt som kan være glad eller sur afhængig af, hvor meget el der produceres.

Løsningen

Med den unikke design opsamles data til en central server. Det betyder, at data er tilgængelige selv når inverteren er slukket (sker automatisk når der bliver mørkt). Har man flere anlæg kan tallene summeres så en total produktion vises. Den centrale opsamling gør det nemt at vise tallene på flere medier, f.eks. en App, webside eller en offentlig infoskærm. Der er i designen lagt vægt på, at nødvendigt udstyr for det enkelte anlæg kan anskaffes til en lav pris.

Hvad følger med

Ejer du et solcelleanlæg med en eviShine løsning, har man følgende tilrådighed:

  • Egen webside (adressen udleveres sammen med eviShine)
  • eviShine App til iPhone eller Android, hentes på AppStore el. Google Play 

Ønsker du et tilbud på eviShine så kontakt 

Lasse Weber
l.weber@reb2b.dk
+45 51228861

eller

Søren Dalsgaard
s.dalsgaard@reb2b.dk
+45 20671703 

Nyheder

14 April 14

God påske

Kære kunder, vi ønsker Jer hermed en god påske.

Vi har mange nye aktiviteter og produkter på trappen og vi er super stolte over at kunne introducere Atlantic's fantastisk stærke produktprogram. Vi lover at du kommer til at se og høre meget mere til produkterne. Se allerede mere på www.altantic-varmepumpe.dk eller kontakt os for mere information.

08 July 13

Sommerferie 2013

REB2B ønsker alle vores kunder en rigtig god sommer, og vil samtidig gøre opmærksom på at vi IKKE holder lukket, så du har mulighed for at betjene dine kunder hele sommeren.

08 July 13

Køling til den Danske sommer

Sommeren er kommet til Danmark, og med temperaturer op mod 25° kan det være en ide at kigge efter køling til kontoret eller huset så jeres kunder ikke behøver at gøre som hunden her. Se mere ved at klikke her...