Solvarmeanlæg

En anden fordelagtig og genial måde at bruge sollyset på er ved at installere en solvandvarmer. Med en solvandvarmer, kan du få rent, varmt vand til badet, bruseren, i køkkenet m.m., udelukkende fra solen. 
Opvarmning af vandet ved hjælp af solen gør dig mindre afhængig af fossile brændstoffer eller andre former for brændstoffer, og det nyder både miljøet og din økonomi godt af!

Har du stokerfyr som opvarmingskilde er gevinsten endnu større ved at bruge solvandvarmer fra REB2B.  Dvs. hele sommerhalvåret lader du din solvandvarme producere gratis varmt vand og evt. holder gulvet varmt på badeværelset.

I vores tempereret klima giver solen mulighed for på årsbasis at få dækket 50% til 65% af behovet for varmt vand med vores system.

Vælg et af følgende solvandvarmersystemer:

 

Solvarmersystemet

REB2B tilbyder solpaneler på 2,5m², 4m² eller 5m² som bliver pænt integreret i dit tag og sender via et kredsløb det solopvarmede vand til en lagertank.

Systemerne er særdeles velegnet til installation i eksisterende opvarmningssystemer som olie, gas, stoker og særdeles el-opvarmning.

Hvis der ikke er tilstrækkeligt med sol eller når det oplagrede vand i tanken har nået de 85-95 grader, stopper pumpen og vandet tømmes i solvarmepanelet til en lille lagertank. Dette vil forhindre at der opstår frysning eller overophedning i solcellepladerne. Vi kalder dette princip styret tilbageløb (Drain Back), og fordelen er at du ikke overproducerer varmt vand som man kender det fra andre solvarmeanlæg. Dette er især en fordel i et sommerhus hvor der ikke er et kontinuerligt forbrug og hvor produceret varmt vand også kan omsættes til varme/luft som vil holde sommerhuset tørt og lunt om vinteren.

 

Principskitse af hvordan styret tilbageløb fungerer

Solvarmepanelet kan monteres på taget eller integreret som en del af dit tag, hvilket både kan ske på eksisterende tage, men naturligvis også ifm. en tagrenovering.

 

Dimensionering af dit solvarmeanlæg

Korrekt dimensionering af solvarmeanlægget er vigtigt for at opnå en optimal udnyttelse af systemet, og REB2B bistår naturligvis gerne med beregninger og vejledning.

 

To forskellige systemer

REB2B tilbyder flere forskellige klar-til-brug pakker, der kan monteres med det samme.

MONO: Anvendes primært i hjem med eksisterende varmekilder som gas, olie, stoker, el-vandvarmer o. lign. Her opkobles REB2B’s solvarmeanlæg til det eksisterende varmesystem, så solen nu hjælper til at forvarme forbrugsvandet, og i sommerhalvåret vil denne kunne producere dit forbrug. Det eksisterende varmesystem vil kun komme i drift hvis der mangler lidt varme for at opnå den ønskede temperatur. Løsningen er ideel til såvel sommerhuse som til almindelig beboelse.

 

DUO: Duo-systemet består af en rustfri beholder med 2 spiraler hvor den nederste spiral er koblet til solfangeren, som vil opvarme tanken, når solen skinner. Spiralen midt i tanken kan anvendes på flere måder. Enten kobles denne til det eksisterende varmesystem som supplerende opvarmning eller man lader f.eks. retur fra gulvvarmen gå gennem spiralen og dermed opvarme denne.

 

Nyheder

10 August 16

Ny tilskudspulje til solceller

Tilskudspulje til private solcelleanlæg

Energinet åbner efterårs tilskudpulje til private solcelleanlæg den 1. september 2016 kl. 10:00

Forhøjet pristillæg på DKK 0,88/kWh på overproduceret el.

Puljen er på 56,3 MW og kan ansøges af privatpersoner, boligforeninger og solcellelav.

Puljen bliver fordelt efter "først til mølle princippet" og skal søges inden den 31. oktober 2016.

Kontakt os og vi finder den bedste solcelleanlægs løsning til dig og vi sørger for at ansøge i puljen for dig.

23 March 15

VVS15

Kom til en snak om vores spændende produkter hos os på VVS15 i Odense den 22-24 april.
Vi kan træffes på stand nummer 2336 i hal B. Vi har Atlantic luft-vand varmepumper, solfangere og solceller på programmet.

Vi glæder os til at møde dig til en snak og så giver vi en lille forfriskning :-)

 

VVS15 - mød os til snak om dine muligheder 

14 April 14

God påske

Kære kunder, vi ønsker Jer hermed en god påske.

Vi har mange nye aktiviteter og produkter på trappen og vi er super stolte over at kunne introducere Atlantic's fantastisk stærke produktprogram. Vi lover at du kommer til at se og høre meget mere til produkterne. Se allerede mere på www.altantic-varmepumpe.dk eller kontakt os for mere information.